Rodi

'Luisteren naar je pen'

Neem deel aan de cursus creatief dagboek schrijven 'Luisteren naar je pen' onder leiding van Yvonne Veenstra. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Neem deel aan de cursus creatief dagboek schrijven 'Luisteren naar je pen' onder leiding van Yvonne Veenstra van 'Wees Welkom coaching'.


Deelnemers leren diverse creatieve vormen van schrijven bijvoorbeeld: handlettering, werken met een bucket-list, brieven schrijven, een fictieve dialoog en beschouwend schrijven en we werken met diverse soorten gedichten. Daarnaast leren zij om zelf beeldmateriaal te maken, welke men gebruikt bij het schrijven. Op deze manier wordt het dagboek een verzameling van diverse impressies, een kleurrijke weerspiegeling van de schrijver zelf!
Wat levert het op? De gedachten en pen gaan als ‘t ware stromen, men komt schrijvende wijs in de kracht te staan. Dat levert energie, inzichten en nieuwe plannen op.
Yvonne Veenstra (1972), docente in het basisonderwijs, eigenaar van praktijk: 'Wees Welkom coaching' en tevens de cursusleidster van 'Luisteren naar je pen'. "Ik ben een gecertificeerd schrijfdocent, opgeleid door Christine de Vries. Op de eerste vrijdagochtend van de maand geef ik ook schrijfcafé in café restaurant Rumors in Schagen".
Introductielessen vinden zaterdagmiddag 8 september plaats van 13.30 tot 16.00 uur bij boekhandel Plukker in Schagen en zondagmiddag 16 september van 13.30 tot 16.00 uur bij Yvonne aan de keukentafel. Opgeven kan middels een e-mail naar Yvonne: schrijvenmetyv@gmail.com.
De cursus, van zes bijeenkomsten bij Yvonne aan de keukentafel, is twee keer gepland op donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur. Data eerste cursusronde: 20 september, 27 september, 4 oktober, 11 oktober, 18 oktober en de afsluiting is 25 oktober. De tweede cursusronde: 1 november, 8 november, 15 november, 22 november, 29 november en de afsluiting van de tweede ronde is 6 december. Deelname kost 190,- euro per persoon inclusief koffie of thee. Stuur voor meer informatie of aanmelding een e-mail naar: schrijvenmetyv@gmail.com.

Artikel geplaatst op vrijdag 27 juli 2018 - 09:07