Rodi

Landelijk bekend medium in Woord van Wijsheid

SCHAGEN - ‘Aurora’ heeft voor woensdag 12 september het bekende medium Tinie de Ruiter uitgenodigd. De avond wordt georganiseerd in Woord van Wijsheid aan de Loet 21 in Schagen. De avond begint om 20.00 uur.


De uit Amsterdam afkomstige Tinie de Ruiter is één van de langst meelopende mediums uit de paranormale wereld. In het verleden is zij herhaalde malen op de tv geweest en heeft in die hoedanigheid Engeland bezocht. De Ruiter is een ervaren medium en weet wat ze in het openbaar wel en niet kan zeggen. Op die manier wordt de privacy altijd gewaarborgd.
Tinie werkt het liefst met foto’s van overleden personen en dat is in feite haar ‘ding’. Met die werkwijze kan zij op een dieper niveau werken en worden er andere paranormale boodschappen doorgegeven. Natuurlijk werk ze ook gewoon met foto’s en voorwerpen van levende personen.
Vanwege de te verwachte drukte voor dit populaire medium worden belangstellenden verzocht om op tijd aanwezig te zijnen een foto/voorwerp van een overleden persoon mee te nemen; een foto van een levend persoon is echter ook mogelijk.
Voor meer informatie: https://123aurora123.wordpress.com

Artikel geplaatst op zaterdag 08 september 2018 - 09:49