Rodi

Kinesiologie en overgangsklachten?
Praktijk Anita van der Gulik

Anita van der Gulik. (Foto: aangeleverd)

DIRKSHORN - "Heb je last van opvliegers of nachtelijk zweten? Hebben je huisgenoten last van jouw stemmingswisselingen? Of heb je andere hormonale klachten? Vaak wordt gezegd dat deze klachten horen bij de overgang. Veel vrouwen hebben problemen met de overgang. Bij sommigen kunnen hormonale klachten hun leven gaan beheersen", weet Anita van der Gulik.


Anita van der Gulik runt in Dirkshorn haar praktijk voor Massage en Kinesiologie en ontvangt regelmatig vrouwen in haar praktijk die last hebben met de hormonale schommelingen. "Bij navraag blijkt dat stress ook een belangrijke rol hierbij speelt. Vanuit de Kinesiologie worden hormonale schommeling behandeld als een onbalans. Via spiertesten vertelt het lichaam wat het nodig heeft om weer in balans te komen. Daaruit ontstaat een gericht behandelplan om weer in balans te komen. Het resultaat is dat je weer vol energie de dag doorkomt en minder stress ervaart. Je hoofd is weer rustig en je lichaam voelt ontspannen", legt Anita uit.
Nieuwsgierig naar wat het lichaam te vertellen heeft? Maak een afspraak en ontdek het zelf. Bel Anita op 06-2730 3224 of mail naar info@praktijkanitavandergulik.nl. Adres: Schoolstraat 14 in Dirkshorn. www.praktijkanitavandergulik.nl

Artikel geplaatst op zondag 09 september 2018 - 10:35