Rodi

Family Shoezz in een nieuw jasje

Jolanda Zomerdijk en Gidget Zuurbier van de vernieuwde Family Shoezz. (Foto: Vincent de Vries / RM)

SCHAGEN - Shoppende Schagenezen kan het niet ontgaan zijn: Family Shoezz heeft een forse verbouwing ondergaan. Het portiek is vervangen door een strakke en nieuwe glazen pui, die de schoenenzaak voor dames, heren en kinderen een moderner uiterlijk heeft gegeven. Gidget Zuurbier en Jolanda Zomerdijk zijn maar wat blij met de metamorfose. "Onze schoenenzaak oogt nu veel groter en met het verdwijnen van het portiek geven we Family Shoezz ook een nieuwe uitstraling", aldus Gidget.


Tijdens het plaatsen van de nieuwe pui bleef de winkel 'gewoon' open. Onze klanten bereikten de zaak door via de steeg achterom binnen te komen", vertelt Jolanda. "Dat leverde hele leuke reacties op, want mensen vonden het geweldig om de zaak eens van de andere kant te bekijken."
"Zondag 20 augustus hebben we met elf personen de winkel leeggehaald, en dat leverde een volle container op en een nagenoeg leeg pand, zodat er de hele week voorbereidingen konden worden getroffen zoals elektra, stukadoor, vloer et cetera voordat de interieurvormgever er in kon."

Denken mee

Voor Family Shoezz afgelopen woensdag 5 september weer open kon, moesten Jolanda en Gidget nog hard aan de bak. "Een interieurvormgever heeft onze winkel een nieuwe uitstraling gegeven, waarna wij deze de afgelopen week opnieuw hebben ingericht. Family Shoezz is in een nieuw jasje gestoken, maar het oude en vertrouwde blijft. Wij geven eerlijk advies en denken graag met de klanten mee. Zo zijn we na de verbouwing mooi op tijd om de wintercollectie te tonen aan onze klanten die stoer en comfortabel wordt", besluit Jolanda.
Family Shoezz is te vinden aan Gedempte Gracht 44 in Schagen, tel. 0224-212027. Zie voor meer informatie: www.familyshoezz.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 07 september 2018 - 12:06