Rodi

Open dag Van der Linden Tandtechniek

(Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Van der Linden Tandtechniek houdt 15 september van 10.00 tot 16.00 uur een open dag. Het publiek krijgt informatie over implantaten, klikgebitten, gedeeltelijke kunstgebitten en vergoedingen vanuit de verzekering. Tevens wordt antwoord gegeven op alle vragen tijdens deze open dag aan de Grotewallerweg 1e in Schagen.


Het is bijna zover. Zaterdag 15 september is een open dag bij Van der Linden Tandtechniek. Geïnteresseerden krijgen een kijkje in hoe de producten worden gemaakt en worden uitgebreid geïnformeerd over behandelingen voor een kunstgebit, als ook over de mogelijkheden van implantaten voor een klikgebit. Bezoekers die een behandeling overwegen wordt een gratis consult aangeboden en uiteraard staat de koffie klaar! De gratis consulten waar men deze dag voor kan langskomen zijn kunstgebitscontrole, nieuwe prothese (kunstgebit, plaatje of frames), intake voor klikgebit (implantaten) en controle van uw implantaten.
"Tijdens de open dag staan tandprothetici Rik van der Linden en Koen Tilmans tot uw beschikking voor al uw vragen over wat mogelijk is in uw mond. Rik en Koen zijn beide geregistreerd tandprotheticus en aangesloten bij de ONT en de KRTP. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars waardoor veel behandelingen bij ons worden vergoedt vanuit de basisverzekering. Bezoek de open dag voor een van de gratis consulten. Ook als u geïnteresseerd bent in het vakgebied is het de moeite waard om langs te komen. Van der Linden Tandtechniek werkt met moderne technieken zoals met CNC-freesmachine, 3D-printer en de mondscanners. Als u niet kunt wachten tot onze opendag kunt u natuurlijk ook nu al bij ons terecht voor een afspraak. Kijk voor meer informatie op onze website www.vanderlindentandtechniek.nl of bel 0224-591882."

Artikel geplaatst op donderdag 06 september 2018 - 08:49