Rodi

Acupunctuur Jan Oud: Hollandse nuchterheid en Chinese filosofie

Door behandeling van de acupunctuurpunten kan de energiestroom zich herstellen en klachten verdwijnen of verminderen. (Foto: aangeleverd)

KOLHORN / LANGEDIJK - In zijn praktijken in Kolhorn en Langedijk maakt acupuncturist Jan Oud naast fysio en manuele therapie gebruik van zijn vele specialisaties op het gebied van sportblessures, allergieën, pijnbestrijding, rookverslaving en dry needling. 'Ik heb een goede methode ontwikkeld om deze therapieën te combineren en zo tot een nog beter en sneller resultaat te komen.'


Niet alleen het symptoom van een blessure zoals pijn, zwelling of bewegingsbeperking wordt aangepakt. Ook eventuele onderliggende energietekorten waardoor de blessure veel sneller herstelt. Bij een behandeling worden heel dunne naaldjes vrijwel pijnloos op specifieke energiepunten geplaatst. Daarbij kunnen meer dan 50 klachten worden behandeld, zoals een tenniselleboog, schouder- en knieklachten, rug- en nekklachten, migraine, vermoeidheid, slaapstoornissen, gewrichtsklachten, darmklachten, rookverslaving, overgewicht, eczeem, stress, hooikoorts en overgangsklachten.
Allerlei oorzaken, zowel lichamelijk als emotioneel, kunnen de energiestroom in het lichaam verstoren waardoor klachten ontstaan. Door behandeling van de acupunctuurpunten kan de energiestroom zich herstellen en klachten verdwijnen of verminderen. De acupunctuurpunten kunnen ook met een laser worden behandeld; een veilig en volledig pijnloos alternatief. Vooral voor kinderen of mensen met angst voor naaldjes is het een uitkomst.
Met een computergestuurd meetsysteem kan precies worden aangetoond waar de energie verstoord is en waardoor de klachten zijn ontstaan. Alles over acupunctuur en wat ermee behandeld kan worden is te lezen op www.acupunctuuroud.nl De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar: 06-13764813, of e-mail naar: acupunctuuroud@planet.nl

Artikel geplaatst op donderdag 06 september 2018 - 10:57