Rodi

(Advertorial)
Mulder Optiek deelnemer Fashion Parade

SCHAGEN - Ook Mulder Optiek aan de Gedempte Gracht 43-45 doet mee aan de Fashion Parade op zaterdag 22 september. 'Onze dames showen u de nieuwste modellen brillen en zonnebrillen.'


"Zonnebrillen zijn allang geen seizoensgebonden artikelen meer. De collecties worden het gehele jaar up-to-date gehouden zodat de laatste trends bij Mulder Optiek in Schagen maar ook Pastoor Optiek in Bergen te verkrijgen zijn. U bent van harte welkom en wij adviseren u graag welk model voor u geschikt is. Met de 'gewone' brillen die op sterkte te verkrijgen zijn, verloopt het ook zo. Het jaar door kunnen wij de collectie op peil houden volgens de laatste trends en met de laatste modellen. Met diverse leveranciers zijn er afspraken gemaakt om per aantal maanden de collectie langs te lopen en niet goed verkopende brillen om te ruilen voor andere nieuwe. Op deze wijze heeft u als klant altijd de laatste modellen en een ruime keuze."
"Natuurlijk zijn er ook beurzen om brillen uit te zoeken en zondag 9 september zijn wij naar de Hall of Frames geweest om nieuwe merken te bekijken. Het is altijd lastig een keuze te maken echter ook dit jaar is het weer gelukt. Verder is het de komende weken verstandig Mulder Optiek te blijven volgen via Facebook en onze website. Er komt een mooie multifocale glasactie aan met hoge korting! Hoe en wat maken wij de komende weken steeds meer bekend. De actie is op 1 zaterdag en geen enkele andere dag. Van te voren kunt u de ogen laten meten en monturen bekijken. Echter wij reserveren geen monturen, opschrijven willen wij het wel voor u. Als u op die actiedag uw montuur besteld, foto laat maken en afrekent, krijgt u een korting die er niet om liegt. Mulder Optiek stunt nooit met prijzen maar dit multifocale glas is een innovatie op glasgebied door Rodenstock dat wij iedereen gunnen! Optimale bescherming voor het netvlies wil toch iedereen?"

Artikel geplaatst op maandag 10 september 2018 - 11:21