Rodi

Jeans 10-daagse bij Knuwer Jeans

Laat u verrassen bij Knuwer Jeans! (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Knuwer Jeans in de Molenstraat, ook wel bekend als het Levi’s winkeltje, is al bijna 63 jaar de vertrouwde jeanswinkel van Schagen. Merken als Levis, Petrol, Wrangler, Lee, Cars, no-excess en Solid kleuren de winkel al jaren blauw. De najaarscollectie 2018 met mooie t-shirts, truien, overhemden en winterjassen geven de winkel weer een frisse herfstuitstraling. En natuurlijk is er veel aandacht voor de Levi’s collectie.


Zo is er voor in het najaar de bekende Levi’s logosweater in diverse kleuren voor dames en heren en het Levi’s lange mouw-t-shirt met logo in verschillende kleuren. Voor dames die een goede jeans zoeken is er ook volop keus. Zo zijn er hoge en lage modellen met een rechte pasvorm of meer skinny, maar ook is er een ruime keus in de dameslijn van Levi’s, met modellen als de dames 501, de Mile High, de 721, 711 en de 710. Naast de Levi’s collectie zijn er ook damesjeans van de merken MOD en Lee. De merken vullen elkaar uitstekend aan zodat er altijd wel een damesjeans met een goede pasvorm te vinden is.
Voor de heren is er een zeer ruime keus in de modellen van Levi’s , Cars, Wrangler of Lee. Variërend van de standaard 5 pocket jeans tot een trendy skinny van bijvoorbeeld Cars voor € 59,95.

Acties

En dan start ook nog eens de 'jeans 10-daagse'. Bij elke jeans krijgt men een directe korting van tien euro (m.u.v. bestaande aanbiedingen) De 10-daagse start op maandag 17 september en duurt tot en met donderdag 27 september. Op 22 september wordt tijdens het Fashion Parade ook nog eens tien procent korting gegeven op jassen en shirts.
Kenmerkend voor Knuwer Jeans is de grote mate van klantvriendelijkheid en deskundigheid op het gebied van jeans. De enorme keus en uitgebreide maatvoering zal iedereen verbazen. Wie er zelf niet uit komt, krijgt hulp van Franka, Anneke of Marcel. 'Laat u verrassen en breng eens een bezoekje aan onze winkel in de Molenstraat 5 in Schagen!'

Artikel geplaatst op dinsdag 11 september 2018 - 14:18