Rodi

RataPlan doet mee aan Nationale Kringloopdag

Tijdens de Ronde van RataPlan rijden bussen tussen de verschillende kringloopwinkels. (Foto: aangeleverd)

REGIO - De Nationale Kringloopdag vindt zaterdag 6 oktober plaats. Dat betekent feest bij kringloopwinkels door het hele land. RataPlan organiseert, net als voorgaande jaren, de Ronde van RataPlan. Voor de echte kringloopliefhebber hét perfecte kringloopdagje.


De Nationale Kringloopdag wordt georganiseerd door de BKN (Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland) om aandacht te vragen voor de kringloopbranche. In kringloopwinkels krijgen zowel spullen als mensen een tweede kans. Om het publiek te laten zien welke goede dingen kringlooporganisaties doen voor mens en milieu zetten ze hun deuren zaterdag 6 oktober open voor iedereen.

Ronde van RataPlan

Tijdens de Nationale Kringloopdag organiseren de vestigingen van RataPlan leuke activiteiten. Daarnaast vindt de Ronde van RataPlan plaats. Tijdens deze ronde rijden bussen tussen de verschillende kringloopwinkels. In elke vestiging die wordt bezocht kunnen deelnemers een stempel halen. Bij een volle stempelkaart ontvangt elke deelnemer een RataPlan-cadeaubon ter waarde van vijf euro. Als klap op de vuurpijl is deze verzorgde dag (lunch inbegrepen) volledig gratis als cadeautje van RataPlan aan alle kringloopliefhebbers.
Interesse om 6 oktober mee te gaan met één van de bussen? Kom dan langs in de winkel voor extra informatie. Daar kunnen liefhebbers zich inschrijven. Adressen: RataPlan Harenkarspel, De Dijken 13 in Tuitjenhorn, RataPlan Schagen, De Korte Fok 4 in Schagen en RataPlan Wieringerwerf, Medemblikkerweg 6b in Wieringerwerf. Meer informatie: www.rataplan.nl.

Artikel geplaatst op zondag 16 september 2018 - 06:00