Rodi

Digital brillenglazen voor smartphone- of tabletgebruik

Kom voor een check-up langs bij EyeCare in Schagen en informeer naar de mogelijkheden. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Veel mensen maken intensief gebruik van smartphones en tablets. Het kijken naar digitale schermen is veeleisend voor de ogen en kan zorgen voor onscherp zicht, maar ook vermoeide en droge ogen. Door te kiezen voor digital glazen kunnen deze problemen voorkomen worden, zodat ook ’s avonds de ogen nog ontspannen aanvoelen. Digital glazen zijn speciaal ontwikkeld voor extra kijkcomfort bij gebruik van smartphones en tablets en uitstekend geschikt voor normaal dagelijks gebruik.


Brildragers die een multifocale bril dragen en regelmatig op een computer of laptop werken, hebben profijt van een bril met zogeheten office glazen. Met office glazen kun je op verschillende kijkafstanden zorgeloos werken zonder hoofdpijn, rugklachten of vermoeidheid te ervaren. Met office glazen is het mogelijk de ogen de gehele dag optimaal fit te houden. Veel werkgevers vergoeden een office bril voor hun medewerkers. Kom langs voor een check-up en informeer naar de mogelijkheden.
EyeCare bestaat vijftig jaar en trakteert: tijdens de oogmeetweken krijgen klanten naast de check-up een luxe brillenreiniger ter waarde van 29,95 euro cadeau waarmee binnen enkele seconden de bril en glazen perfect te reinigen zijn. De brillenreiniger bestaat uit een houder, cleaner en een microvezeldoek. De check-up (ter waarde van 25 euro) is kosteloos en vrijblijvend tijdens de oogmeetweken. Kom langs in de winkel aan de Gedempte Gracht 56 in Schagen of maak een afspraak via www.eyecare.nl.

Artikel geplaatst op zondag 16 september 2018 - 06:00