Rodi

Ongekende Private Lease deals bij Groetauto!

Ongekende Private Lease deals bij Groetauto. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN/DEN HELDER - "De afgelopen jaren heeft private lease een enorme vlucht genomen bij autorijdend Nederland", aldus Arjan Groet van het bekende familiebedrijf Groetauto met vestigingen in Den Helder en Schagen. "Het grote voordeel van private lease is dat de consument in een nieuwe auto rijdt voor een vast bedrag per maand waar alle autokosten bij in zitten……het enige wat de consument zelf nog extra moet betalen is de brandstof…….en natuurlijk een eventuele boete!"


Om op dit enorme succes in te springen heeft Groetauto Peugeot ongekend voordeel bij aanschaf van een private lease auto! Wat te denken van €20 per maand korting op een nieuwe Peugeot 108 plus ook nog eens een gratis upgrade naar een automaat erbij. Hierdoor is een Peugeot 108 al te leasen van €189 voor slechts €169 per maand! "Ook op de overige modellen hebben we zeer scherpe aanbiedingen! En heeft u zelf nog een auto in te ruilen is dat ook geen probleem. Wij kunnen verse occasions goed gebruiken en geven een hoge inkoopprijs die ook nog eens contant op uw rekening gestort krijgt, vrij besteedbaar! Kortom, kom in september langs bij Groetauto voor een scherpe private lease deal, de koffie staat klaar!"
Autobedrijf Tineke Groet is te vinden aan de Fok 12 in Schagen. Autobedrijf Jan Groet is te vinden aan Kievitstraat 18 in Den Helder. Meer informatie via www.groetauto.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 12 september 2018 - 17:00