Rodi

(Advertorial)
Tafels uit het juiste hout gesneden

Bij Bakker dé Houthandel zijn de tafels uit het juiste hout gesneden. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - Bij Bakker dé Houthandel in Hoogkarspel hebben ze de hand weten te leggen op een partij oude doorleefde eiken delen. Deze delen zijn op de meest bijzondere plekken ontdekt, ze komen van sloperijen, oude huizen en schuren. Deze delen met karakter zijn uitermate geschikt om een bijzondere collectie eiken tafelbladen van de laten maken en dat is precies wat ermee is gebeurd.


De collectie bestaat uit robuuste tafels en eettafels met een prachtig grove structuur. Geen blad is hetzelfde, behalve dat ze stuk voor stuk een lust voor het oog zijn. Er zijn bladen die al kant en klaar zijn afgewerkt met een zeer hoogwaardige olie waardoor het blad bestand is tegen vocht en vuil en makkelijk af te nemen is. Als de gewenste kleur er niet bij zit, zijn er ook onbehandelde bladen waarop zelf de eigen unieke afwerking, in kleur naar keuze, aangebracht kan worden. Oud en nieuw komen samen door onder het doorleefde eiken blad een stoere stalen poot te monteren met werkelijk een ware eyecatcher als resultaat.

Boomstamtafelbladen

Bij de collectie robuuste tafelbladen heeft Bakker dé Houthandel ook prachtige boomstamtafelbladen. Deze stoere tafelbladen met de grillige boomkanten aan de lange zijdes er nog aan, hebben elk een eigen uniek karakter, zijn kwalitatief zeer hoogstaand en worden ambachtelijk gemaakt van duurzaam massief eikenhout. De bladen zijn nog onbehandeld en kunnen worden afgewerkt in elke gewenst kleur. Het assortiment oliekleuren bij Bakker dé Houthandel is enorm, er is een keuze uit zo'n 200 kleurmogelijkheden.
Onderstellen

Bij Bakker is geen onderstel standaard. En stalen X-poot, U-poot, rechte poot, schuine poot of kolompoot, alles kan en onder elk blad. Of het een stoere, klassieke of uitbundige poot betreft, er is altijd een onderstel dat bij een tafel en interieur past. Van de metalen onderstellen heeft Bakker ook een serie voor bankjes, bijpassend bij de eetkamertafels en zelfs voor salontafels zijn de onderstellen leverbaar.
Showroom en héél scherpe prijzen

Alle tafels bij Bakker dé Houthandel worden aangeboden voor een wel héél scherpe prijs, die verder nergens te vinden is! De showroom bestaat uit zo'n 20 ingerichte sfeerkamertjes. En verder zijn er stoelen, kasten, spiegels, klokken en wat al niet meer te vinden. Natuurlijk zijn alle kamers voorzien van een prachtige houten vloer, want ook daarvoor kan men goed terecht bij Bakker dé Houthandel. De medewerkers in de showroom zijn de klant onder het genot van een kop koffie of thee graag tot dienst met een goed advies.

Artikel geplaatst op dinsdag 18 september 2018 - 11:10