Rodi

Oergezellige Oogst & Pompoenfair op de Kolibrie

De oergezellige Oogst & Pompoenfair komt er weer aan op camping De Kolibrie bij Warmenhuizen. (Foto: aangeleverd)

WARMENHUIZEN - De jaarlijkse oergezellige Oogst & Pompoenfair komt er weer aan op camping De Kolibrie bij Warmenhuizen. Geniet met de hele familie op 29 en 30 september van 10.00 tot 17.00 uur van heerlijke ambachtelijke streekproducten, workshops zoals cupcakes versieren en striptekenen, demonstraties, live muziek van Unicorn en van alles en nog wat voor in huis en de tuin. Het terrein is weer kleurrijk versierd met pompoenen en andere oogstproducten en er staan oude landbouwwerktuigen.


Voor jong en oud zijn er workshops, demonstraties van onder andere schapen drijven, houtdraaien, kaarsen maken, kantklossen, klompen maken, manden vlechten en nog veel meer boeiende activiteiten. Natuurlijk is er een grote stand met uitgebreide keuze aan pompoenen en kalebassen om mee naar huis te nemen. Behalve bijen neemt de imker ook honing mee en kunnen de liefhebbers andere biologische producten proeven en kopen zoals schapenijs, kaas, vers gerookte zalm, wijnen en diverse jammen en fruit.
Struin langs mooie kramen met planten en bollen, brocante, kleding, leer en ook zelfgemaakte tassen en accessoires. Tussendoor bestaat de mogelijkheid een wijntje te proeven en kopen en zijn er andere Italiaanse lekkernijen. De folkband Unicorn speelt het hele weekend op het knusse binnenplein. De band is landelijk bekend en geliefd op fairs. Lekker luisteren onder het genot van een hapje en een drankje, het kan allemaal. Kom dus langs en geniet van al het moois op de fair.
Gratis parkeren op het terrein, dat ook nog eens rolstoeltoegankelijk (grasveld) is en honden zijn aangelijnd toegestaan. Entree €4,-, kinderen tot 12 jaar €1,-.

Artikel geplaatst op woensdag 19 september 2018 - 15:15