Rodi

Bij Rob’s accessoires vind je je scooter

Met een aanbod van ruim driehonderd scooters valt er genoeg te kiezen bij Rob's Accessoires. (Foto: aangeleverd)

'T ZAND - Al ruim dertig 0 jaar weten motorliefhebbers Rob’s accessoires te vinden. In de Kop van Noord-Holland staan zij bekend om het grote aanbod motoren, motorkleding en motoraccessoires.


Vanuit heel Nederland komen motorrijders Rob’s kant op als ze koffers of tassen nodig hebben om met de motor op vakantie te gaan. Hij heeft daar altijd wel een oplossing voor.Sinds een paar jaar zijn zij ook een begrip als het om motorzadels gaat. In Nederland en België zal men heel wat motorrijders tegenkomen die via de onder de naam Bagsterstore handelende afdeling van Rob’s accessoires een comfortzadel hebben laten maken bij het Franse bedrijf Bagster.
Minder bekend is dat je ook voor je gebruikte scooter kan slagen in ’t Zand. Want met een aanbod van ruim driehonderd scooters heeft het bedrijf ook op dat gebied het grootste aanbod van de regio.
Voordeel is dat Rob iedere zondag open is van 10.00 tot 17.00 uur. Dus wip eens langs, de koffie staat altijd klaar bij Rob's Accessoires aan Korte Belkmerweg 7 in 't Zand.

Artikel geplaatst op vrijdag 28 september 2018 - 13:04