Rodi

Beauty Day Xperience zet behandelingen Els Dekker voort

Marion de Jong-Smit van Beauty Day Experience zet de behandelingen voort van Els Dekker. (Foto: Vincent de Vries / RM)

SCHAGEN - Beauty Day Xperience gaat per maandag 1 oktober de behandelingen van Els Dekker voortzetten in Schagen. Wat de locatie, behandelingen en producten betreft, verandert er voor klanten eigenlijk niets. Wel zijn er nieuwe namen en gezichten, dus worden zij hierbij voorgesteld: Team Beauty Day Xperience bestaat uit Marion, Denise en Marijke.


Marion: "Al 24 jaar run ik in ’t Veld schoonheidsinstituut Beauty Day. In 2017 werd het team uitgebreid en er kwam een frisse huisstijl. De puurheid van de poema, die alleen van de natuur neemt wat het nodig heeft. Zo ontstond het totaalplaatje waarin, rust, beleving, schoonheid, gezondheid en harmonie centraal staan. Naast ondernemer ben ik ook ervaren en veelzijdig schoonheidsexpert: Met veel plezier verzorg ik elke huid, doordat voeding ook een belangrijke rol speelt in de huid, ben ik opleidingen en training gaan volgen als voedingscoach. Huidverbetering, voedingsadvies, ontharen, en massages zijn mijn specialiteiten. In een rustige omgeving genieten van ayurvedische stilte: een verwenbehandeling met warme olie, biedt het lymfe- en orgaanstelsel ontspanning en geeft zo het lichaam een extra energie boost."
Denise: "Ik ben een echt mensenmens en vind het leuk als mensen met een goed gevoel de deur uitgaan, de huid te verbeteren, de voeten pedicuren, nagels verzorgen. Een goed gestylde wenkbrauw, bepaalt je gezichtsuitdrukking. Of als u kiest voor een combinatiebehandeling, zorg ik dat u zich verwend en tevreden voelt." Marijke: "Mijn passie is schoonheid, huidverbetering, met mensen omgaan, en zorgen dat u na een heerlijke behandeling ontspannen naar huis gaat."
"Wij zouden het fijn vinden u van dienst te zijn en staan klaar om u met open armen te ontvangen" zegt Marion. "U krijgt van ons een exclusieve korting op een gezichtsbehandeling. Wij zien u graag bij Beauty Day Experience!". Maak kennis met Beauty Day Xperience. Geniet van de exclusieve korting van €10,- op een gezichtsbehandeling. Deze korting is geldig tot en met maandag 31 december.
Beauty Day Xperience is te vinden aan Landbouwstraat 22 in Schagen, tel 0224-785073 en aan Zwarteweg 13 in 't Veld, tel. 0226-422624. Zie voor meer informatie: www.beauty-day.info.

Artikel geplaatst op vrijdag 28 september 2018 - 11:59