Rodi

Altach opent grote showroom voor gietvloeren, tegels en woonbeton

(Foto: aangeleverd)

DIRKSHORN - Het familiebedrijf Altach is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in gietvloeren en woonbeton. Het assortiment is uitgebreid met de mooie tegelcollecties van vtwonen by Douglas & Jones tegels, PIET BOON by Douglas & Jones tegels. Naast deze mooie merken hebben zij in de showroom veel tegels in betonlook, groot formaat tegels, keramisch hout, strakke tegels en prachtige mozaïektegels.


Zag men de naadloze en strakke gietvloer eerst vooral in moderne interieurs, de liefhebber van een klassieke of romantische inrichting weet de vloersystemen nu ook te waarderen. Specialist Altach biedt bedrijven en particulieren de gietvloer en tegelvloer die perfect past bij elk interieur.
De gietvloer kent geen voegen, naden of randen. Dat maakt strak en tijdloos, en daardoor ook hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Altach werkt voor (binnenhuis)architecten en interieurdesigners, bedrijven en particulieren die staan op topkwaliteit.
Design en hoogwaardige materialen maken elke wand en vloer uniek. Altach biedt een ruime keuze in strakke Univers gietvloeren, betonlook en PANDOMO vloeren en wanden en niet te vergeten de zeer unieke, sfeervolle Stijlbeton designvloeren en ook de mogelijkheden voor tafels, aanrecht-/barbladen, toonbanken et cetera.
Erg populair zijn kleurschakeringen die een basic betoneffect opleveren: een combinatie van lichte en donkere eigentijdse -, en naturel tinten. Altach vloeren zijn slag-, stoot- en slijtvast, en bestand tegen vloeistoffen. Met de genoemde producten is het ook mogelijk om een geheel eigen ontwerp te maken. Altach adviseert klanten graag over vorm, kleur en technische aspecten. Hierbij nemen ze vanzelfsprekend ruim de tijd voor een persoonlijk gesprek.
Altach vloer en wand is te vinden aan Cornelis de Vriesweg 51D in Dirkshorn, tel. 0226-426827. Open van dinsdag tot en met zaterdag. Zie voor meer informatie: www.altach.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 28 september 2018 - 08:42