Rodi

Slender You Marathon voor het Reumafonds

SCHAGEN - Bij een groot aantal Slender You-salons door het hele land wordt vrijdag 5 oktober een marathon gehouden voor het Reumafonds. Tijdens deze Slender You Marathon openen de salons veel langer hun deuren dan gebruikelijk en kan iedereen voordelig kennismaken met het slenderen. Er zijn verschillende acties, van kortingen op behandelingen tot loterijen. Salons zetten collectebussen van het Reumafonds neer of doneren een deel van de omzet aan het Reumafonds

.
Slender You concentreert zich op versterking, versoepeling en doorbloeding van de spieren in 48 houdingen verdeeld over zes toestellen. Voor veel mensen met beweegklachten verlicht slenderen ook de pijn.
Het doel van de Marathon is om iedereen te informeren over het bestaan van de Slender You salons, en het concept 'slenderen'. Mensen met reuma staan bovendien op deze dag centraal: verantwoord bewegen is voor hen tenslotte extra belangrijk. Op www.reumanederland.nl staat een lijst van deelnemende salons.
Het Reumafonds is de grootste patiëntenorganisatie voor mensen met een vorm van reuma en helpt hen om zelf hun kwaliteit van leven te verbeteren. In Nederland hebben meer dan twee miljoen mensen een vorm van reuma, waaronder artrose. Het Reumafonds geeft voorlichting en advies, en maakt zich samen met patiënten sterk voor hun belangen bij politiek en zorg. Daarnaast financiert en initieert het Reumafonds wetenschappelijk reumaonderzoek naar betere behandelmethoden en genezing. Het Reumafonds krijgt geen geld van de overheid en is afhankelijk van particuliere donaties en giften.
Slender You Schagen is te vinden aan Dorpen 14 E in Schagen.

Artikel geplaatst op vrijdag 28 september 2018 - 12:50