Rodi

Rijschool Rick opent vestiging in Schagen

Het wagenpark van Rijschool Rick. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Rijschool Rick opent zaterdag 13 oktober de deuren van de vestiging aan Lagedijkerweg 13G in Schagen. Maak tussen 10.00 en 15.00 uur op een leuke manier kennis met het bedrijf tijdens de opening en ga proefrijden bij een rijbewijscategorie naar keuze. Het team van Rijschool Rick is de gehele opening aanwezig om alle vragen te beantwoorden, onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers in Schagen.


"Toen wij drie jaar geleden begonnen met Rijschool Rick hadden we één auto. Het was leuk en spannend om op eigen benen te staan en een eigen onderneming op te bouwen. Ondertussen zijn we groter gegroeid door aanhoudend succes en werken we met een leuk team aan instructeurs en hebben we een hoop tevreden leerlingen", zegt Rick.
"We zijn dus flink uit ons jasje gegroeid en hebben daarom de stap gezet om verder uit te breiden. Op onze nieuwe locatie zullen we met nieuwe categorieën aan de slag gaan zoals Bromfietslessen en Examens en Motorlessen! Deze lessen worden aangeboden door onze instructeur Robbert."
"Ook zullen we in dit pand theorielessen gaan geven. We gaven dit op een andere locatie, maar wat is er nou fijner dan het in je eigen pand mogelijk te maken? Dit doen we onder de naam Noordkop Theorie. We maken tijdens oefenexamens gebruik van tablets. Iedereen is welkom voor de theorielessen, dus ook als je (nog) geen leerling bent. Mocht je na cursus toch zakken, dan kun je gratis nog één keer meedoen met de cursus."
Om de opening van de nieuwe vestiging in Schagen te vieren verloot Rijschool Rick die dag een onder alle bromfietsaanmeldingen een gratis bromfiets opleiding. Ook hebben zij leuke kortingen op verschillende categorieën. Zie www.rijschoolrick.nl voor de feestelijke kortingen op je pakket!
De proefles categorieën waar je je voor op kunt geven zijn: Auto, Motor en Bromfiets. Je gaat met je instructeur op de weg op om even kennis te maken met het door jou gekozen voertuig. Als je proefles bevalt, dan is het zaterdag 13 oktober mogelijk om in te schrijven voor rijlessen tegen leuke kortingen. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om vooraf in te schrijven voor een proefles.
Rijschool Rick is te vinden aan Lagedijkerweg 13 G in Schagen, tel. 06- 15005121. E-mail: info@rijschoolrick.nl. Zie voor meer informatie: www.rijschoolrick.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 05 oktober 2018 - 09:44