Rodi

Schagen organiseert eerste Halloween Weekend
Loop jij mee met de Halloween Parade?

SCHAGEN - Het laatste weekend van oktober staat Schagen in het teken van Halloween. Winkeliers van het Makado Centrum en Schagen Marktstad organiseren een Scary Weekend boordevol vertier en plezier voor het hele gezin. Aftrap van het Halloween Weekend is de Halloween Parade van vrijdag 26 oktober om 19.30 uur. Kom verkleed als monster naar de stad en loop mee!


Halloween is populair en wordt in veel steden in Nederland groots gevierd. Voor Schagen een goede reden om dit thema op te pakken. Op het plein in het Makado Centrum vindt van vrijdag 26 tot en met zondag 28 oktober vanaf een Halloween Markt plaats. De kinderen kunnen deelnemen aan spannende spelletjes, creatieve workshops, zoals een vleermuis schilderen, spookjes maken, en nog veel meer. Tijdens Halloween mag een Scary Tattoo natuurlijk niet ontbreken: speciaal voor de gelegenheid kun je bij onze Glittertattoo-dame Astrid jouw arm voor een paar dagen laten blinken met bijvoorbeeld een spin of een heks!

Halloween Parade

Het Halloween Weekend wordt vrijdag 26 oktober om 19.30 uur geopend door de dansers van Dansschool Rebounce. Lerares Renate Overgoor heeft de jonge talentvolle dansers flink aan het werk gezet. De openingsdans is nog even geheim, maar iedereen die van scary liedjes houdt kan het wellicht raden. Na de openingsdans wordt de parade gelopen, iedereen is van harte welkom! Verkleed je als monster, doe een scary pak aan of zet een masker op en loop mee.
Route Halloween Parade

De Halloween Parade start bij Bistro Smul, waarna de stoet over de Markt naar de Gedempte Gracht en de Molenstraat trekt om vervolgens via Nieuwe Laagzijde en de Gedempte Gracht weer terug naar het Makado Centrum te gaan.
Scary Weekend

Ook de Halloween Truck met chauffeur Jan is op deze bijzondere avond aanwezig. Diverse ondernemers uit Schagen doen ook mee met het Halloween Weekend. Zo zijn er enge acties, scary discounts, toverdrankjes, een spookmenu en heksensnoepjes.
Zin in een scary weekend? Kom dan naar Schagen in het weekend van vrijdag 26 tot en met 28 oktober!

Artikel geplaatst op zaterdag 13 oktober 2018 - 09:19