Rodi

Gewoon Simoon, superleuke kleding voor betaalbare prijs

Simone Dekker van Gewoon Simoon. (Foto: aangeleverd)

WAARLAND - Simone Dekker is sinds 1 maart van dit jaar met haar dameskledingwinkel Gewoon Simoon gevestigd in Waarland. In de voormalige peuterspeelzaal naast het Dorpshuis heeft de rasechte Waarlandse in een paar maanden tijd iets moois neergezet. "Dit is wat ik wil", vertelt Simoon. "Het is net of ik in mijn eigen huiskamer kleding aan het verkopen ben."


Het moet gezegd worden dat ze haar winkel geweldig heeft ingericht met in deze tijd veel mooie herfstkleuren. "Maar dat is over een paar maanden zomaar weer anders want we vernieuwen continu. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend en op zondag doe ik meestal inkopen in Amsterdam." Wat de eigenaresse vooral uitstraalt is dat mensen het leuk moeten hebben in haar winkel getuige ook de gezellige zithoek die er staat. "Tuurlijk, ik ben blij met iedereen die wat koopt, maar een gezellig bakkie erbij drinken hoort er ook bij. En ik wil dat de winkel er gezellig en uitnodigend uit ziet."
Ook de kleding die verkocht wordt moet er vooral leuk uit zien. "Als ik inkopen ga doen moet ik het zelf ook gaaf vinden en het moet betaalbaar zijn. We zitten hier op een dorp dus het hoeft niet te extreem te zijn. Ik wil gewoon een leuk vest, een leuk shirt of broek en leuke sjaals verkopen. Maar Gewoon Simoon heeft nog veel meer accessoires want ook petten, hoeden en zonnebrillen behoren tot het assortiment en nog veel meer."
Simone vertelt dat haar eigen winkel eigenlijk een droom is die uitkomt. "Ik heb al twintig jaar in de mode gewerkt en altijd met plezier, maar op een gegeven moment kom je op een punt van wat wil ik nog verder. Toen dit vrij kwam ben ik er ingedoken en met hulp van vrienden, familie en kennissen hebben we dit opgebouwd en heb ik nu de tijd van mijn leven."
Gewoon Simoon is gevestigd aan Kerklaan 63 in Waarland, tel. 06-12489280 / e-mail: info@gewoonsimoon. Dinsdag tot en met vrijdag open van 9.30 tot 17.30 uur. Zaterdag is de dameskledingzaak open van 10.00 tot 17.00 uur.

Artikel geplaatst op vrijdag 12 oktober 2018 - 12:46