Rodi

Land van Fluwel langer open!
Avonturenparadijs vol heerlijke herfstplannen

Het Land van Fluwel is open tot half december. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTENSZEE - Goed nieuws komt uit Sint Maartenszee waar Land van Fluwel heeft besloten het seizoen te verlengen met heerlijke herfstactiviteiten. Het vernieuwde avonturenparadijs geeft aan nog geen afscheid te willen nemen van het succesvolle seizoen waarin zoveel mensen kennismaakten met de nieuwe avonturen als het BloteVoetenPad en het AvonturenSpeelparadijs.


Waar het park normaliter eind oktober de deuren sluit, loopt het seizoen nu door tot half december. Naast het spelen, eten en avonturen beleven, staan er tal van heerlijke herfst activiteiten op het programma.

Tulpenpluktuin

Gelegen in het grootste bollengebied ter wereld, laat Land van Fluwel, de jeugd graag kennismaken met de bekendste bloem ter wereld. Van zaterdag 20 oktober tot en met zondag 28 oktober (herfstvakantie) planten kinderen daarom hun eigen TulpenPlukTuin en krijgen een gratis terugkomkaartje voor het volgend voorjaar om hun eigen bloemenweelde te komen plukken.
Halloween

Zaterdagavond 27 oktober spookt het op Land van Fluwel. Kom met een groep en speel het Halloween-griezel-spel waarbij acteurs je helpen het mysterie van Land van Fluwel op te lossen. Dit mysterie is dusdanig spannend dat het geschikt is voor kinderen vanaf 9 jaar. Meld je vooraf aan via de website. Zondag 28 oktober en zaterdag 3 en zondag 4 november is het voor de jongere kinderen Halloween met een vooral leuk spannende speurtocht.
Ook Sint Maarten doet Land van Fluwel aan. Soms vergeet men wel eens waar het echte verhaal over gaat. Zaterdagmiddag 10 november vertelt verhalenverteller Abe in het Land van Fluwel – theater het originele Sint Maartenverhaal. En daarbij: neem je lampion mee, zing voor kok en laat je verrassen. Alle informatie, tijden en prijzen vind je op www.landvanfluwel.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 19 oktober 2018 - 08:27