Rodi

Pompoen snijden bij tuinderij de Marlequi

Hol zelf een pompoen uit in Tuinderij de Marlequi. (Foto: aangeleverd)

WARMENHUIZEN - Verveling in de herfstvakantie? Dat is niet nodig! Kom naar Tuinderij de Marlequi in de kas om een pompoen uit te hollen en daarna een mooi figuur erin snijden.


Dat is een hele klus maar wel erg leuk! Na het uithollen en snijden zet je er een lichtje in en neem je je kunstwerk mee naar een donkere ruimte. Dan zie je pas echt goed wat je gemaakt hebt! Ben je jonger dan 10 jaar? Neem dan papa, mama, opa, oma of een andere volwassenen mee om je een beetje te helpen want het is best zwaar zo’n grote pompoen. Volwassenen krijgen nog een kopje koffie, cappuccino of thee ook!
Een pompoen uithollen duurt ongeveer anderhalf uur. Elke dag zijn er drie startmomenten: 10.30 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Kosten: € 8,50 per kind, dat is inclusief limonade van koe Doortje en chips. Meld je vooraf aan bij Margit, tel. 06-38916380, e-mail: info@marlequi.nl of via www.marlequi.nl
Volg Tuinderij de marlequi ook op Facebook en Instagram, dan ben je altijd op de hoogte van de leuke dingen die daar gebeuren. De pompoenenboet is tot 11 november elke dag geopend voor de verkoop van pompoenen.

Escape room Warmenhuizen

Een leuke tip voor gezinnen met oudere kinderen: doe de escaperoom ‘Het Marlequi Mysterie’ bij Tuinderij de Marlequi. Kijk op www.escaperoomwarmenhuizen.nl of bel met Koos, tel. 06-53142594.

Artikel geplaatst op donderdag 18 oktober 2018 - 11:05