Rodi

EP:Beerepoot Schagen gaat verhuizen

(Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - De Schager vestiging van EP:Beerepoot gaat verhuizen van het Makado Centrum naar Nieuwstraat 67 en daar profiteert de klant van! De hele winkel moet namelijk leeg en daarom ontvangt men zo lang de voorraad strekt verhuiskortingen tot 50 procent op elektronica en accessoires van topmerken. Wees er snel bij, want op is op. Uiteraard met het uitgebreide advies, de ongekende service en de garantie die men van EP:Beerepoot gewend is.


Om goed bereikbaar te blijven tijdens de geplande renovatie- en nieuwbouwactiviteiten van het Makado Centrum verhuist de Schager vestiging naar de buitenzijde van het winkelcentrum, voorheen Intersport De Graaf. Hier kunnen klant voor de deur parkeren en ook in deze vestiging vindt men medio januari 2019, naast een uitgedacht assortiment, wat geheel demonstratie- en presentatieklaar staat, altijd een gedegen aankoopadvies, vertrouwde gezichten op de werkvloer en een professioneel servicecentrum waar men terecht kan met alle vragen. Ook het team van eigen bezorgers en monteurs staat voor de klant klaar.
Vanaf zaterdag 27 oktober, klokslag 9.00 uur, ontvangt men hoge inruilkortingen op onder ander wasmachines, drogers, (Oled)televisies, stofzuigers, koelkasten, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio. Prachtige producten van onder andere Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, HEOS, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura en AEG zijn aanwezig. Ook zondag 28 oktober is de vestiging geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Dus sla nu deze slag en ga langs bij EP:Beerepoot in het Makado Centrum.

Artikel geplaatst op vrijdag 26 oktober 2018 - 08:22