Rodi

Yoga bij Trigym Schagen

Larissa Brink geeft yoga bij Trigym Schagen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Het sportcentrum ‘Trigym Schagen’ is opgericht door Olympiër Eric van der Linden. Van der Linden nam deel aan de Olympische Spelen van Sydney in 2000. In oktober 2017 is de Trigym van start gegaan met indoor WATTcycling fietstrainingen, hardlooptrainingen iN COMBINATIE MET krachttraining en zwemtrainingen. Training gericht op de duursporter. De wielrenner, de hardloper, de zwemmer of de triatleet.


Per november wordt het trainingsaanbod uitgebreid met diverse vormen van Yoga. Deze lessen zijn een goede aanvulling op de reeds aanwezige duursporten. De Yoga lessen vanuit de Trigym in Schagen worden gegeven door Larissa Brink (Yogingie).

Yogingie

"Geïnteresseerd in yoga vanwege de rust en bewustzijn die het mij geeft ben ik in 2015 een hangmat yoga teacher training gaan volgen", vertelt Larissa. "Hier startte voor mij het pad naar yogadocent. Yoga is, naast de fysiek in- en ontspanning, een manier om echt tijd voor jezelf te creëren. Bezig zijn met je lijf en het bewust worden van je mogelijkheden en uitdagingen, zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen. Om vanuit die stevige basis mee te kunnen bewegen met de schommelingen van het leven."
Er worden verschillende yogavormen door Larissa gegeven. Hatha Yoga, gericht op de adem. Yin Yoga, zeer geschikt als tegenpool van actieve duursporten. Power Yoga, gericht op de conditie. En de Hangmat Yoga waarbij de wereld even letterlijk op zijn kop wordt gezet!
Kijk voor uitgebreide informatie over deze yogavormen en voor het aanmelden van de lessen op: yogingie.nl of trigym.nl. Trigym bevindt zich aan Zijperweg 24 in Schagen.

Artikel geplaatst op vrijdag 02 november 2018 - 11:49