Rodi

Onbelast bewegen bij Slender You

Slender You Schagen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Slender You Schagen – Alkmaar heeft al ruim 29 jaar de deuren wagenwijd open staan voor mensen die onbelast willen bewegen. Door zeer veel kennis van het menselijk lichaam in huis te hebben , kunnen zij ook zeer gericht advies geven aan alle klanten.


Klanten met een aandoening, ziekte of handicap zijn bij Slender You in goede handen. Door de bewegingen die alle afzonderlijke lichaamsdelen op en door de banken gemaakt worden, is direct te voelen dat er een goede doorbloeding en beweging in de diverse gebieden wordt bereikt.
Wat gebeurt er zoal met het lichaam op de zes elektrisch aan gedreven banken: De doorbloeding en het lymfe systeem worden dusdanig gestimuleerd, zodat ongemakken van spieren en gewrichten verbeteren en soepeler worden. De pijn of last vermindert en opstaan, lopen , fietsen, traplopen et cetera zal steeds eenvoudiger worden. Zodat het leven weer prettiger wordt.
Mensen die aan het afvallen zijn, of dit willen gaan doen hebben veel baat bij het Slenderen, het vetweefsel verdwijnt tijdens het Slenderen en de huid wordt strakker. Slenderen is vanaf 16 jaar mogelijk, maar is ook tot op zeer hoge leeftijd goed vol te houden. Door bij Slender You te Slenderen krijgt het sociale leven ook een flinke boost. Aan de tafel drinkt bijna iedereen, een kopje thee of koffie en wordt er over heel veel onderwerpen gesproken. Een gezellig rustpunt in het drukke leefpatroon van alle dag.
Verder kan men bij Slender You terecht voor de Touch of Matrix therapie of Reiki behandelingen en opleidingen. Bel voor informatie of maak een afspraak voor een gratis kennismakingssessie.
Slender You Schagen en Alkmaar is te vinden aan Dorpen 14 E in Schagen, tel. 0224-297936.

Artikel geplaatst op vrijdag 09 november 2018 - 13:36