Rodi

FietsService Schagen actieweken tot eind november

Patrick Venema en Hamid Tayar van FietsService Schagen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Nog enkele maanden te gaan en dan bestaat FietsService Schagen alweer 3 jaar. Afgelopen seizoen was weer boven verwachting, veel nieuwe (elektrische) fietsen zijn er afgeleverd. Ook de werkplaats draait op volle toeren, nog dagelijks weten nieuwe klanten de weg te vinden. Ook Hamid Tayar is na ruim een jaar stagelopen en werkervaring opdoen in vaste dienst getreden, die heeft net als de eigenaar Patrick Venema van jongs af aan altijd veel aan fietsen gesleuteld. Samen vormen zij een top team, Hamid heeft de voorkeur om onderhoud te plegen aan fietsen van klanten en Patrick mag er graag voor zorgen dat de nieuwe fietsen gereed raken.


Om dit jaar nog even een eind sprint te maken hebben ze veel aanbiedingen in de werkplaats van FietsService Schagen. Het word al vroeg donker dus goed opvallende verlichting is belangrijk. De komende weken monteren ze nieuwe verlichting gratis op de fiets. Ook met banden hebben ze een scherpe aanbieding, een buitenband van CST de Trend Classic met anti-lek laag inclusief CST binnenband en montage achter voor € 36,95. De zelfde band met binnenband en montage voor en achter totaal voor € 66,95. Ook krijgt men een complete Winterservicebeurt voor € 29,95, ketting spannen en smeren, bandenspanning, remmen afstellen, verlichting controleren, bouten en moeren vastzetten.
Nieuw voor Schagen en omgeving is het kopen van een fiets en deze gespreid betalen. FietsService Schagen maakt gebruik van SprayPay, hiermee wordt de elektrische fiets voor iedereen bereikbaar! Bijvoorbeeld de heerlijk fietsende Vogue Premium elektrisch fiets met 7 versnellingen bieden zij inclusief montage aan voor € 1279,-. Deze fiets is ook in 12 termijnen te betalen voor 114,34 (Let op! Geld lenen kost geld). Klanten zijn natuurlijk van harte welkom voor een proefrit of verdere toelichting.
FietsService Schagen, Molenstraat 34, 1741 GK, Schagen, tel. 0224-227171. Zie voor meer informatie: www.fietsserviceschagen.nl

Artikel geplaatst op donderdag 08 november 2018 - 12:48