Rodi

Bij iedere outfit een passende bril

Eyelove heeft voor elke outfit een passend montuur. (Foto: Cees Rutten)

ANNA PAULOWNA/SCHAGEN - Je gaat op vakantie, hebt een feest of je bent jarig? Voor iedere gelegenheid of iedere outfit heeft optiekketen Eyelove een passende bril.


Het unieke concept van Eyelove biedt jou daarmee de mooiste monturen, brillenglazen van hoge kwaliteit en goede service voor de scherpste prijs. Bij Eyelove heb jij een complete bril op jouw eigen sterkte voor veraf óf dichtbij voor 49,- euro, een multifocale bril met leesgedeelte voor slechts 99,- euro en een multi-plus bril met breder leesgedeelte voor 149,- euro. Binnen twee weken kan de bril worden opgehaald en wordt deze bij de klant afgesteld.
Bij het Eyelove-verkooppunt DA Leguit in Schagen heb jij de keuze uit 225 monturen. En bij DA Anna Paulowna 175 monturen. De collectie monturen wordt regelmatig vernieuwd. Eyelove heeft voor ieder wat wils: kunststof, metaal, klein, groot, rond, vierkant, kleurrijk en voor iedere gelegenheid een passende bril. Bovendien kun je ook terecht voor een gratis oogmeting, waarmee wordt vastgesteld welke sterkte glazen je nodig hebt.
Kom naar één van de verkooppunten van Eyelove Brillen in de regio Schagen en laat je overtuigen van de kwaliteit en keuze van de monturen. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!
Compleet bij Eyelove Brillen is inclusief: Montuur naar keuze, glazen op iedere sterkte met kraswerende laag en ontspiegeling bij blanke glazen, dunner geslepen vanaf sterkte 3.00, gratis oogmeting, niet goed is geld terug-garantie en een luxe brillenkoker!
DA Anna Paulowna is te vinden aan Sluisplein 9-13 in Anna Paulowna en in Schagen bij DA Drogisterij & Parfumerie Fa. Leguit aan Gedempte Gracht 41.

Artikel geplaatst op vrijdag 16 november 2018 - 14:58