Rodi

Men's week met top-actie bij Knuwer jeans

De mannen ontvangen korting op alle truien, T-shirts en overhemden bij Knuwer jeans. (Foto: aangeleverd)

CHAGEN - Knuwer jeans houdt een Men's week van zaterdag 24 november tot en met pakjesavond woensdag 5 december. De spijkerbroekenwinkel van Schagen in de Molenstraat heeft vanaf deze koopzondag een spetterende Top is Top-actie met 20 procent korting op de herencollectie: alle overhemden, sweaters, t-shirts en colberts.

S
Naast deze aanbieding is er natuurlijk het vertrouwde aanbod van een enorme jeanscollectie voor de heren van onder andere Cars, wrangler, Lee en Levi's. Dus zoekt men een goede, betaalbare, leuke, standaard of trendy jeans? Kom dan even langs en laat u verrassen door het grote assortiment.

Tip van Sint

Zo tegen pakjesavond hebben ze bij Knuwer jeans nog enkele tips voor leuke Sinterklaaspresentjes van Levi’s en Petrol. Deze cadeautjes zullen zeker goed ontvangen worden. Zoals de Levi’s boxer twee stuks van € 19,95 voor € 15,95, Levi’s logo shirt m/v van € 19,95 voor € 15,95, Levi’s sokken twee paar voor € 9,95. Petrol riem van € 14.95
Veel dames zijn zich er nog niet bewust van dat Knuwer jeans ook een hele mooie dames jeanscollectie heeft. Natuurlijk is de collectie dames jeans van Levi’s daarin ruim vertegenwoordigd. Met de modellen 710, 711 ,721 en de mile High Jeans is er een ruim assortiment. Terug van weggeweest is de dames 501. Een prachtige skinny spijkerbroek met de pasvorm zoals men dat mag verwachten van een 501.
Naast deze ruime jeans collectie zijn er leuke dames tops aanwezig in de winkel, zoals de Levi’s logo sweater, jeansjurk en verschillende spijkerjacks waaronder een met borgvoering. Dus voor de dames die een goede jeans zoeken is Knuwer jeans in Schagen het juiste adres.
Knuwer jeans is te vinden aan Molenstraat 5 in Schagen. Koopzondag 25 november en 2 december zijn zij open.

Artikel geplaatst op vrijdag 23 november 2018 - 14:39