Rodi

Uur langer shoppen bij kringloopwinkel RataPlan Harenkarspel

TUITJENHORN - RataPlan Harenkarspel is vanaf december elke doordeweekse dag een uurtje langer open aan De Dijken 13 in Tuitjenhorn. Bijna een jaar na overname door RataPlan wordt de sluitingstijd van de kringloopwinkel gewijzigd naar 18.00 uur.


Mensen hebben tegenwoordig een steeds drukker leven. Veel mensen hebben een gezin, werken daarnaast, hebben sociale verplichtingen en sporten. Daardoor is er minder tijd om te winkelen. RataPlan Harenkarspel plakt daarom per december één uur extra aan de bestaande openingstijden. De nieuwe openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Daardoor heeft men ruim de tijd om op zoek te gaan naar het ultieme kringloopkoopje.
Met een aankoop bij kringloopwinkel RataPlan helpen klanten mensen. Het doel van RataPlan is namelijk het bieden van werk aan mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Door middel van werk creëert RataPlan zoveel mogelijk betaalde banen voor deze doelgroep. Het kringloopbedrijf is daarnaast een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Door te kopen bij de kringloop helpt men niet alleen mensen, maar bespaart men tevens het milieu. En een bijkomend voordeel van tweedehands spullen is dat deze aankopen ook heel prettig zijn voor de portemonnee.
Op zoek naar meer informatie over een kringloopwinkel in de buurt? Ga naar www.rataplan.nl of volg RataPlan via social media.

Artikel geplaatst op donderdag 22 november 2018 - 08:20