Rodi

Unieke Magnesium Test bij Reformhuis Tuitjenhorn

TUITJENHORN - Bij Reformhuis Tuitjenhorn is sinds kort het unieke VitaCura Magnesium Test Center (MTC) in gebruik. Deze innovatie zorgt ervoor dat er getest kan worden of er sprake is van een magnesium tekort.


Magnesium is een belangrijk mineraal, dat bij meer dan 300 processen in het lichaam betrokken is. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 60 procent van de mensen een tekort hieraan heeft. Dat kan (ernstige) gevolgen hebben en zich uiten in problemen met: spieren, gewrichten, spanning, energie, stress, vermoeidheid, neerslachtigheid, rusteloosheid en dergelijke.
Ouderen die ’s avonds een vreemd gevoel in de benen hebben en slecht kunnen slapen of vrouwen in de overgang, die bijna in alle gevallen een magnesium tekort hebben. Ook voor sporters is dit een goede gelegenheid om een professioneel advies te krijgen.
Dit alles is geheel gratis en men kan gewoon even binnen lopen of een afspraak maken. Blijf er niet mee lopen en kom de gratis magnesium test doen bij Reformhuis Tuitjenhorn aan Dorpsstraat 12 in Tuitjenhorn, tel. 0226-754567.

Artikel geplaatst op vrijdag 23 november 2018 - 08:27