Rodi

Verbouwde pand De Jong Notaris opgeleverd

Het compleet verbouwde pand van De Jong Notaris. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Na maanden van noeste arbeid is maandag 19 november het compleet verbouwde pand aan de Herenstraat 7a opgeleverd aan notaris Rik de Jong en zijn team. Middenin het hart van Schagen met uitzicht op de kerk zijn ze klaar om klanten met raad en daad behulpzaam te zijn.


Bij De Jong Notaris staat bijna 90 jaar aan notariële ervaring voor de klant klaar. Met zeer ervaren medewerkers die altijd oplossingsgericht meedenken. Het kantoor gaat geen uitdaging uit de weg: hoe moeilijker, hoe leuker. Waarbij tijdsdruk geen probleem hoeft te zijn. Is kennis even niet voorhanden, dan is er een uitgebreid netwerk dat ingeschakeld kan worden met als doel de klant te voorzien van het best passende advies. Het kantoor is naast alle gebruikelijke werkzaamheden, gespecialiseerd in agrarisch recht, kent een brede ondernemingspraktijk, biedt kennis op het gebied van belastingplanning in de familiesfeer (testamenten, schenkingen en erfenissen) en is bijzonder thuis in de overdrachten van recreatiewoningen.
Natuurlijk hebben zij ook een website waar men terecht kan: www.dejong-notaris.nl, maar liever zien zij bezoekers op het prachtige kantoor. Stap gewoon eens binnen en laat hen weten waar zij mogelijk mee zouden kunnen helpen.

Artikel geplaatst op vrijdag 30 november 2018 - 12:37