Rodi

Gratis proeflessen bij Sizzling Salsa

(Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Sizzling Salsa geeft al 15 jaar Salsa, Merengue en andere Caribische danslessen in Schagen. Ook kennismaken met dit feest van tropische vrolijkheid en gezonde beweging? Men kan zich nu aanmelden voor de gratis proeflessen die plaatsvinden in de bovenzaal van Dansstudio Chantal aan Zijperweg 4.


Op zaterdagmiddag 12 januari om 15.00 uur is er een proefles Salsa Solo, los dansen voor dames. In tien weken ga je een choreografie oefenen die je overal kunt dansen. Superleuk!
Op maandagavond 14 januari om 19.15 uur is er een proefles Salsa beginners partnerdansen. Hiervoor kun je je samen met een partner, maar uiteraard ook solo aanmelden.
Na de proefles kan men zich inschrijven voor de tienweekse cursus die een week later start. Direct inschrijven per mail en zo zeker zijn van een vaste plek kan natuurlijk ook. Aanmelden voor een proefles of cursus doet men via een mail aan: info@sizzlingsalsa.nl. Meer informatie is te vinden op www.sizzlingsalsa.nl en voor vragen belt men overdag met Marianne via 06-40308610.

Artikel geplaatst op vrijdag 28 december 2018 - 16:02