Rodi

Hoge verhuiskortingen bij EP:Beerepoot

(Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - De Schager vestiging van EP:Beerepoot gaat verhuizen. En daarom profiteert de klanten van verhuiskortingen tot 50 procent op elektronica en accessoires van topmerken. Honderden klanten profiteerden al van deze koopjes. Het einde komt al bijna in zicht, dus profiteer nog snel want op is op.

Binnenkort verhuist EP:Beerepoot van het Makado Centrum naar Nieuwstraat 67 en daarom moet de hele winkel leeg. Zo lang de voorraad strekt ontvang men extra hoge verhuiskortingen op onder ander wasmachines, drogers, (Oled)televisies, stofzuigers, koelkasten, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio. Prachtige producten van onder andere Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, HEOS, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura en AEG zijn aanwezig. Wees er snel bij, want op is op. Uiteraard met het uitgebreide advies, de ongekende service en de garantie die klanten van EP:Beerepoot gewend zijn.
Om goed bereikbaar te blijven tijdens de geplande renovatie- en nieuwbouwactiviteiten van het Makado Centrum verhuist de Schager vestiging naar de buitenzijde van het winkelcentrum, voorheen Intersport De Graaf. Hier kan men voor de deur parkeren en ook in deze vestiging vindt de klant, medio januari 2019, naast een uitgedacht assortiment, wat geheel demonstratie- en presentatieklaar staat, altijd een gedegen aankoopadvies, vertrouwde gezichten op de werkvloer en een professioneel servicecentrum waar men terecht kan met alle vragen. Ook het team van eigen bezorgers en monteurs staat voor de klant klaar.
Kom snel langs en sla deze slag. Zondag 2 december is winkel Schagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De medewerkers heten de klant graag van harte welkom in het Makado Centrum.

Artikel geplaatst op donderdag 29 november 2018 - 15:37