Rodi

atm Wooncenter opent tweede winkel in Schagen

Menno Mittelmeijer van atm Wooncenter heeft een tweede winkel geopend in Schagen. (Foto: Vincent de Vries / RM)

SCHAGEN - atm Wooncenter opent haar tweede winkel in Schagen. Naast atm Wooncenter is er nu ook een atm Slaapcenter die te vinden is aan De Fok 13 in Schagen. Bij de tweede winkel is er gekozen voor een nieuwe huisstijl en een andere invulling van de slaapwinkel. Vanwege de uitbreiding met slapen en wonen is er gekozen voor de verhuizing van het slaapsegment naar het nieuwe adres.


Hierdoor is er de mogelijkheid om meer en goedkopere banken neer te zetten bij atm Wooncenter aan Witte Paal 241 in Schagen. Bij atm Slaapcenter is er 500 m2 ter beschikking om meer bedden en matrassen te plaatsen in de showroom voor de klanten. De nieuwe vestiging van atm Slaapcenter opent met scherpe prijzen. Zo staan er tijdens de verhuisperiode diverse seniorenbedden en boxsprings in de opruiming en geldt er 50 procent korting op alle linnenkasten in de toonzaal. Dus let op de stuntprijzen met de laagste prijsgarantie. Uiteraard is bezorgen en montage in goed overleg altijd mogelijk.
Op het gebied van matrassen gaan we dan ook zorgen dat we zeer scherp met onze prijzen in de markt gaan liggen en ook met onze boxsprings. Tevens zullen we zo lang de voorraad strekt direct uit voorraad gaan leveren en indien we bestellen met zeer snelle levertijden gaan werken.
De vakkundige verkopers staan klaar voor de klant indien men een goed advies wenst op het gebied van slapen. atm Slaapcenter is woensdag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag tot 17.00 uur aan De Fok 13 in Schagen. Zondag, maandag en dinsdag is de winkel gesloten.
Bij atm Slaapcenter kan men terecht voor: matrassen, boxsprings, seniorenbedden, lattenbodems, dekbedden, en hoofdkussens. Kortom, voor alles op het gebied van slapen is de klant bij De Fok 13 aan het juiste adres. atm Wooncenter aan Witte Paal 241 wijzigt per 1 januari ook de openingstijden. atm Wooncenter is maandag gesloten. Dinsdag tot vrijdag open van 10.00 tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 16.00 uur.
Op afspraak is het mogelijk om langs te komen buiten de openingstijden. atm heeft een haal en brengservice voor klanten die niet langs kunnen komen, maar wel op zoek zijn naar een nieuwe bank, bed of relaxfauteuil. Hiervoor kan men contact opnemen met de winkel, tel. 0224-227357.

Artikel geplaatst op vrijdag 14 december 2018 - 16:49