Rodi

Odin grafisch ontwerp uit Schagen

Odin van Rijswijk van Odin grafisch ontwerp. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Odin grafisch ontwerp creëert en ontwikkelt unieke communicatie uitingen op maat en met aandacht. "Als professioneel grafisch ontwerper kan ik helpen met nieuwe frisse ideeën en creatieve invalshoeken", vertelt Odin van Rijswijk uit. "Ik heb ruim 19 jaar ervaring in de grafische wereld en ben sinds kort voor mijzelf begonnen. Ik wil mooie dingen maken die ook werken voor een klant."


Van Rijswijk vat zijn werkwijze samen als een proces van goed luisteren, creativiteit, ontzorgen en goede service bieden. "Samen met een klant een nauwe samenwerking aangaan creëert partnership en daarmee continuïteit om efficiënt en succesvol te zijn. Als er een klik is met een klant, dan komen daar hele mooie ideeën uit. Zo zorg je samen voor een unieke op maar gemaakte uitstraling. In combinatie met de juiste marketing en communicatie trekken we de gewenste klanten aan. Onlangs heb ik een compleet grafisch pakket voor Haarrevolutie uit Schagerbrug afgerond. Dit was vanaf het begin tot aan het opleveren een fantastisch leuk project. De klik, samenwerking en wederzijds vertrouwen maakten dit tot een groot succes."
"Je kunt mij inzetten voor het creëren van een pakkend logo en complete huisstijl", vervolgt Van Rijswijk. "Of een fris website-ontwerp, daarnaast heb ik veel ervaring met tijdschriften, zowel tijdschrift-ontwerp, restyle of opmaak. En denk ook aan een pakkende advertentie of mooie brochure. Al je grafische ontwerpwensen kan ik vervullen. Altijd creatief en met aandacht."
Odin grafisch ontwerp is te vinden aan De Spreng 17 in Schagen, tel. 06-10002858. E-mail: odin@odingrafischontwerp.nl. Zie ook: www.odingrafischontwerp.nl

Artikel geplaatst op donderdag 20 december 2018 - 11:13