Rodi

Filmmagie tijdens kerstvakantie bij Kinepolis CineMagnus

(Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - In de kerstvakantie draaien er zoveel topfilms; het kan niet anders dan dat je een filmuitje bovenaan je lijstje hebt staan. Speciaal daarom heeft Kinepolis CineMagnus de hele vakantie verruimde openingstijden. Dat betekent volop kans om samen met je partner, gezin, familie of vrienden te genieten van een portie filmmagie.


In de kerstvakantie draait er echt voor ieder wat wils bij Kinepolis. Gezinnen kunnen hun hart ophalen met De Grinch, Ralph Breaks The Internet, De Fabeltjeskrant: de Grote Dierenbos-spelen en Mary Poppins Returns. Er kan gezwijmeld worden bij de film All You Need Is Love en gelachen met Bon Bini Holland 2. Voor liefhebbers van de betere actiefilms zijn de in Amerika lovend ontvangen Aquaman en Bumblebee heerlijke kost voor op het grote scherm.
Meer informatie over alle films die in de kerstvakantie te zien zijn, vind je op kinepolis.nl/kerst. Zeker weten dat je in die drukbezochte periode jouw favoriete film kunt zien? Boek dan nu vast je tickets! De filmagenda tot en met woensdag 26 december, tweede Kerstdag, staat nu online. Voor latere data verschijnt het programma en de ticketverkoop in de loop van de kerstvakantie online.
Iedereen die in de kerstvakantie bij Kinepolis naar de film gaat, krijgt een leuk extraatje: na je filmbezoek ontvang je een kortingscode waarmee je na de vakantie met zijn tweeën voor maar € 16,- nóg eens naar de film kunt.
Om alle filmliefhebbers tegemoet te komen en plek te bieden aan alle topfilms, gaat Kinepolis in de kerstvakantie dagelijks extra vroeg open. Ook op Kerstavond, eerste Kerstdag en wweede Kerstdag kan je de hele dag terecht voor een filmuitje. De programmering voor Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag komt later online, maar ook op die dagen is de bioscoop gewoon open. Maandag 31 december starten de laatste films rond 16.00 uur en dinsdag 1 januari kan je rond het middaguur terecht voor de eerste films. De ultieme manier om 2019 ontspannen te beginnen!
Kinepolis CineMagnus is te vinden aan Grotewallerweg 2 in Schagen, tel. 0224-224060.

Artikel geplaatst op vrijdag 21 december 2018 - 09:32