Rodi

Begin het nieuwe jaar zonder lichamelijke klachten

Het Van Rein Instituut in Tuitjenhorn. (Foto: aangeleverd)

TUITJENHORN - Fris en fruitig en zonder lichamelijke klachten het nieuwe jaar beginnen? Neem dan contact op met het Van Rein Instituut en maak een afspraak om te kijken wat zij daarin kunnen betekenen. Ook in de kerstvakantie zijn ze gewoon geopend, met uitzondering van maandag 31 december.


Chronische vermoeidheid, tennisarm, rug-, nek en schouderklachten, huilbaby, hoofdpijn, burn-out, onverklaarbare pijn. Allemaal uiterst vervelende klachten die vaak moeilijk verdwijnen. Maar ook allemaal klachten waar de specialisten van het Van Rein Instituut wel raad mee weten. Iedereen in Tuitjenhorn en wijde omtrek kan hier optimaal van profiteren.
Sinds jaren is de tweede locatie van het Van Rein Instituut gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Dorpsstraat 33 te Tuitjenhorn. Zij hebben een uiteenlopende deskundigheid van specialisten op het gebied van osteopathie, psychologie, hypnotherapie, kinesiologie, podologie, coaching en een Care for Women specialiste.
Eigenaar en osteopaat Cees Molenaar en zijn collega Ararad Batvaganyan zijn deskundig op het gebied van de osteopathie. Cees legt uit: “Een osteopaat behandelt niet alleen de klacht maar kijkt ook naar oorzaak-gevolg. Bij rugklachten kan het bijvoorbeeld zo zijn dat in uw buik vastzittende organen zorgen voor de klachten. We kijken verder dan alleen de plaatselijke klachten en gaan op zoek naar de plek waar de pijn ontstaat.”
Ze zijn bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het behandelen van lichamelijk onverklaarbare pijnen. Veel mensen komen bij het Van Rein Instituut terecht wanneer ze in het medische circuit zijn geweest en doctoren geen specifieke afwijkingen kunnen vinden. Steeds vaker worden mensen doorverwezen, ook de verloskundige adviseert haar zwangere of net bevallen cliënt steeds vaker met klachten van zichzelf of de baby naar een osteopaat te gaan.
Osteopathie is de grootste bezetting van het Van Rein Instituut Tuitjenhorn maar ook psychologe Bianca Blok en Oerfit, praktijk voor leefstijlgeneeskunde en orthomoleculaire therapie zijn bij hen gevestigd.
Voor vragen kan men altijd bij het Van Rein Instituut terecht, telefonisch op 0226-392121, via www.vanreininstuut.nl of kom op de woensdag of donderdag gerust eens binnenlopen.

Artikel geplaatst op vrijdag 21 december 2018 - 08:24