Rodi

Tien jaar Kundalini Yoga & Meditatie in Schagen

Nathalie Jagir van Studio BodyMindSoul. (Foto: aangeleverd)

CALLANTSOOG - In januari 2019 is het precies tien jaar geleden dat Studio BodyMindSoul met docente Nathalie Jagir Peters, neerstreken in de regio Schagen. Komend uit de randstad vestigde zij zich in Callantsoog. Aanvankelijk introduceerde zij Kundalini Yoga voor het eerst in Schagen, in een voormalige garage annex praktijkruimte in de wijk Groeneweg. Nadat de lessen al snel vol raakten, kreeg zij een aanbod van Cor Baaij om de ruimte achter de winkel van het Woord van Wijsheid te huren. Zo legden zij de basis voor het huidige centrum.


“Inmiddels geef ik al bijna drie jaar mijn lessen in het Zwanenwater van Callantsoog”, zo vertelt Nathalie Jagir enthousiast. "Het is echt een prachtige ruimte midden in de natuur. Als lesgroep lopen we er samen heen en terug vanaf de parkeerplaats. Er is dus genoeg plek voor iedereen die met de auto uit de regio komt. De zaal heeft vloerverwarming dus dat is heerlijk als je yoga beoefent. Mijn motto is ‘inspiratie tot bewegen, terug naar je natuur’. Iedereen zal begrijpen dat deze omgeving een prachtige inspiratiebron is”.
Natuurlijk wil Nathalie Jagir dit jubileum graag vieren. Daarom is er voor iedereen die direct in januari met de lessen start, een mooie korting op het lesgeld voor het voorjaarslesblok. De wekelijkse Kundalini Yoga lessen gaan weer van 20.00 tot 22.00 uur van start op maandag 7 en donderdag 10 januari 2019. Er komen enkele plekken vrij voor nieuwe deelnemers. Daarnaast start er vanaf dinsdag 15 januari een nieuwe tweewekelijkse les Kundalini Meditatie, ook van 20.00 tot 22.00 uur.
"Al die jaren zijn er al vele ‘fans’ vanaf het eerste uur die de Kundalini Yoga lessen volgen. Er komt altijd wel weer ruimte voor nieuwe geïnteresseerden en zeker met de nieuwe meditatie les”, zegt Nathalie Jagir aanmoedigend. Belangstellenden kunnen contact met haar opnemen op 06-21541907 en meer informatie lezen op www.bodymindsoul.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 28 december 2018 - 09:07