Rodi

Prettig aanvoelend lichaam dankzij Easyslim.nu

Door middel van ultrasound wordt vet aangepakt bij Easyslim.nu Schagen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Op dit moment, met allemaal goede voornemens voor het nieuwe jaar, klinken termen als 'verlies van centimeters', 'spieropbouw', 'vermindering van cellulite en vetverlies' vrijwel iedereen als muziek in de oren. "Met Easyslim.nu is het mogelijk. En natuurlijk zijn bij iedereen de resultaten anders, want elk persoon is immers anders, maar wij kunnen in principe iedereen helpen met een prettig aanvoelend lichaam het jaar in te gaan", vertelt Lucy Schagen.


Na de oprichting van Easyslim.nu, drie jaar geleden en inmiddels bekend van tv, ging het snel met de franchisevestigingen. Inmiddels zijn het er meer dan vijftig.
Tijdens de behandeling worden er pads op het lichaam geplaatst. "Door middel van ultrasound wordt vet aangepakt en tegelijkertijd worden door elektrostimulatie spieren opgebouwd. Dit zorgt ook voor een vermindering van cellulite en versteviging van de huid. Een voordeel van spieropbouw is dat er dan meer energie nodig is dat uit de opgeslagen vetvoorraad wordt gehaald. Zo ga je er steeds beter uit zien en bij ons is het niet nodig om een crash-dieet te volgen om in gewicht te verminderen."
Easyslim.nu Schagen is te vinden aan De Witte Paal 332 H in Schagen. Meer informatie en online boeken: www.easyslim.nu. E-mail: schagen@easyslim.nu. Of neem contact op via tel. 06-31787391.

Artikel geplaatst op vrijdag 04 januari 2019 - 09:18