Rodi

Sterk, strak en fit het nieuwe jaar in met EMS- studio BodyImpulse

Anja de Schutter, personal trainer van BodyImpulse. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - In Schagen is sinds kort een nieuwe fitstudio geopend bij FitnessClubSchagen aan de Kaagweg.


Wat is EMS? Door een combinatie van actieve oefeningen en elektrische impulsen krijg je een volledige work-out in 20 minuten onder persoonlijke begeleiding. Deze 20 minuten vervangt 3 uur sporten. Iedereen die tot doel heeft om in 2019 strakker, fitter, actiever, sterker, slanker te willen worden maar waar tijd om te sporten ontbreekt is op het juiste adres bij BodyImpulse.

Effecten

"Binnen korte tijd wordt door impulsen je fysieke conditie verbeterd, de pulsen hebben een activerende werking op je spieren terwijl jij rustig beweegt", vertelt Anja de Schutter, personal trainer van BodyImpulse. Met behulp van een vest waarin de electroden zich bevinden worden de pulsen afgegeven om de spieren te versterken, vergroten of verbeteren.
Alle spieren kunnen tegelijkertijd worden geactiveerd. Ook als je nooit gesport hebt of juist heel veel sport is dit een effectieve manier om meer spiermassa te krijgen, calorieën te verbranden en je fit en energiek te voelen. Bovendien wordt je actie- reactie snelheid vergroot wat een voordeel kan zijn bij valpreventie bij ouderen of om hoger te kunnen springen en sneller te reageren bij teamsporten. Je bepaalt je eigen doel.
Mogelijkheden

Je kunt werken aan en mooi gevormd lichaam en het verminderen van je vetpercentage of kiezen voor een pijnvrij en belastbaar lichaam waarbij rug-, knie- en nekklachten worden verholpen. Werken aan maximale spierkracht of het verhogen van je bewegingssnelheid en zelfvertrouwen kan ook het doel zijn.
Interesse gewekt? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende try-out en ervaar zelf het effect. Kijk bij www.bodyimpulse.nl of bel/app naar 06-18897629 voor informatie.

Artikel geplaatst op vrijdag 04 januari 2019 - 13:17