Rodi

Open dag in Fitnessclub Schagen

SCHAGEN - Fitnessclub Schagen helpt je met het realiseren van jouw goede voornemens in het nieuwe jaar, want de kans is groot dat je je hebt voorgenomen om te starten met sporten of om meer te gaan bewegen. Om je over de drempel te halen organiseren ze zondag 13 januari een open dag zodat je kunt kennismaken met de club. Wanneer je je deze dag inschrijft als nieuw lid bespaar je op het inschrijfgeld ter waarde van € 25,- en krijg je een JBL speaker cadeau!


Bij Fitnessclub Schagen gaan ze de nieuwe leden van start met een Fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij hen komt sporten intensief begeleid wordt.
Vervolgens maken ze iedere zes weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken ze je trainingsschema en passen ze dit waar nodig aan, kunnen ze een meetafspraak inplannen of jouw conditie opnieuw testen. Zo kunnen ze jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen.
Uiteraard kun je ook meedoen met de groepslessen. Het rooster met de daarbij behorende uitleg van de lessen is te vinden op de website.
Weet je niet zeker of fitness of het volgen van groepslessen wel iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en daarna maandelijks opzegbaar. Ook kun je kosteloos jouw abonnement tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan.
Natuurlijk gaat de open dag gepaard met een leuke actie. Wanneer je je zondag 13 januari tussen 10.00 en 16.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen ter waarde van € 25,-. Je kunt je ook de hele dag via de website inschrijven. Ook krijg je een leuke JBL speaker cadeau!
Fitnessclub Schagen is te vinden aan Kaagweg 21 in Schagen, tel. 0224 - 214846. Zie ook: www.fitnessclubnederland.nl/clubs/schagen

Artikel geplaatst op zaterdag 05 januari 2019 - 11:38