Rodi

Jubileum Yoga Studio Schagen

Karen en Tanja van Yoga Studio Schagen. (Foto: Marjolein Bijpost / MAP fotografie)

SCHAGEN - De lessen yoga en pilates zijn maandag 7 januari weer van start gegaan in Yoga Studio Schagen. Ben je geïnteresseerd in yoga of pilates en wil je eens een les Ontspannen Hatha Yoga, Critical Alignment Yoga, Vinyasa Flow yoga, Pilates of Pilates op de Reformer proberen? Dan kun je hen altijd contacten voor een proefles!


Yoga Studio Schagen is 5 jaar geleden opgestart door Tanja Engel en Karen Alting von Geusau. Na vele jaren zelfstandig gewerkt te hebben in de wereld van yoga, sport en dans, besloten zij in 2014 hun ervaring en energie te bundelen. In hun knusse ruimte aan de Passage 6 in Schagen geven zij bijna alle ochtenden en avonden les in verschillende stijlen van yoga en pilates. Op deze manier is er altijd wel een stijl die past bij jouw ervaring, mogelijkheden en wensen.
Dat de lessen van Tanja en Karen bevallen in Schagen, blijkt nu uit hun 5-jarig jubileum! Om dit, en de fijne en positieve samenwerking in de toekomst te vieren, nodigt Yoga Studio Schagen iedereen uit die interesse heeft in yoga en pilates om met hen het glas te heffen. Dit kan zaterdag 19 januari van 15.00 tot 18.00 uur aan de Passage 6 in Schagen.
Kijk voor informatie over een proefles op www.yogastudioschagen.nl of bel met Karen, tel. 06-30104039 of Tanja, tel. 06-37345553.

Artikel geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 - 16:52