Rodi

Mubo Keukens: 'nieuwe keuken of renoveren'
Showroommodellen tegen aantrekkelijke prijzen

"Wij luisteren goed naar de wensen van de klant, want de tevredenheid van de klant is het belangrijkst voor ons", aldus Erik Benit van Mubo Keukens in Schagen. (Foto: Vincent de Vries / RM)

SCHAGEN - "In onze keukenzaak leveren wij een grote verscheidenheid aan keukens van landelijk tot strak", vertelt eigenaar Erik Benit van Mubo Keukens aan Nieuwe Laagzijde 49 in Schagen. In de keukenzaak zijn achttien keukenopstellingen te bewonderen. Nu diverse showroomkeukens extra aantrekkelijk geprijsd met wel kortingen tot 50 procent!"Doordat we zijn aangesloten bij een grote importeur kunnen we eveneens alle merkenapparatuur leveren zoals onder andere AEG en Bauknecht. Bovendien gaan er weer een aantal showroommodellen tegen aantrekkelijke prijzen in de verkoop." Erik Benit is sinds 1 januari 2017 de eigenaar van Mubo Keukens. "Vanaf mijn negentiende zit ik al in de keukenmontage. Zo plaats ik al 24 jaar keukens voor Mubo. Sinds dit jaar ben ik dus meer in de showroom te vinden dan in de montage, maar dat blijft wel in eigen beheer."

Keukenrenovatie

Mubo Keukens biedt ook keukenrenovatie aan. "Natuurlijk kan een klant ervoor kiezen om een geheel nieuwe te keuken te nemen als hij genoeg heeft van de kleur of stijl van zijn oude keuken", vervolgt Erik. "Dit is echter een grote investering. Keukenrenovatie is een uitstekend alternatief om de keuken er weer als nieuw uit te laten zien. De keukenmonteur kan keukendeuren, aanrechtbladen en handgrepen vervangen in meer dan vijftig kleuren." Zoals gezegd heeft Mubo Keukens de montage voor zowel nieuwe, als renovatie van de keuken in eigen beheer. "Hier hoeft de klant zich geen zorgen te maken of alles wel goed komt, de keuken wordt tot in de puntjes afgewerkt. De monteur regelt ook het gas, water, licht en tegelwerk. Klanten kunnen dus een compleet pakket afsluiten bij ons." Alles draait bij Mubo Keukens om kwaliteit en service. "We leveren goede kwaliteit en uitstekende service en dat al meer dan 35 jaar. Wij luisteren goed naar de wensen van de klant, want de tevredenheid van de klant is het belangrijkst voor ons. Door de jaren heen hebben wij een grote klantenkring opgebouwd, dit is gelukt dankzij onze betrouwbare kwaliteit en service." Bel voor meer informatie, of het maken van een afspraak naar 0224-215435 of stuur een mail naar mail@mubokeukens.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 - 07:00

Foto'sReacties (0)


Reageer