Rodi

Goed nieuws voor regio Noord-Holland-Noord!

Fridtjof Egeler, Lex Drop en Wouter Teitsma. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Teitsma Fysiotherapie beweegt met de tijd mee. Om de beste zorg te kunnen blijven verlenen is de tijd nu aangebroken om de krachten samen te bundelen. Na een zorgvuldige aanvliegroute, slaan Wouter Teitsma en de heren van Lijf & Visie in Soest, Lex Drop en Fridtjof Egeler, de handen ineen. In 2019 starten zij samen een nieuw gezondheidscentrum in Schagen, genaamd: Lijf & Visie. Waar je terecht kunt voor onder andere eerstelijns zorg als fysio-, manuele- en sportfysiotherapie en tweedelijns Medisch Specialistische Revalidatie. Ze breiden tevens het aanbod uit met Sport & Leefstijl diensten. Alles onder één dak.


Wouter Teitsma, eigenaar en fysio-/manueel therapeut bij Teitsma Fysiotherapie, is toegetreden tot het managementteam van Lijf & Visie. Sinds 2009 is Lijf & Visie een begrip in Soest op het gebied van paramedische zorg (fysio-, manuele-, sportfysio-, bekkenfysio-, ergotherapie en logopedie) en revalidatiegeneeskunde. Ter versterking van het zorgaanbod, biedt Lijf & Visie diverse Sport & Leefstijl diensten aan als Adem&KoudeTraining, Medisch Fitness, ZwangerFit, MamaFit en RunVisie.
Wat betekent dit voor Schagen? “Dit gaan wij in 2019 ook realiseren in Schagen. Hiermee worden onze krachten en disciplines gecentraliseerd op een nieuwe sterke locatie”, legt Wouter Teitsma uit. "Onze naam wijzigt van Teitsma Fysiotherapie naar Lijf & Visie. Je kunt sinds oktober 2018 al bij ons terecht voor tweedelijns revalidatiezorg op de locaties Witte Paal 24 en de Beethovenlaan 7. In het eerste halfjaar van 2019 zal alle zorg grotendeels gecentraliseerd worden op onze nieuwe locatie. Onze locatie bij FitForFree blijft bestaan".
Lijf & Visie kijkt niet alleen naar je fysieke klachten. De aandacht is ook gericht op factoren als levensstijl, werk, gedrag, gedachten en eventuele angsten. “Dat is onze visie en het is mooi dat wij alle specialistische kennis kunnen samenbrengen”, aldus Fridtjof Egeler.
Gezamenlijk nemen zij ENRGY Revalidatie over, een veelzijdig revalidatiecentrum in Amsterdam gelegen aan het Vondelpark. Medisch directeur en revalidatiearts Marco van Woensel geeft leiding aan het complete multidisciplinair revalidatieteam van Lijf & Visie Revalidatie. Het team in Schagen breidt zich uit met de komst van Tijs van Bezeij, revalidatiearts bij Heliomare.
”Wij maken gebruik van elkaars expertise. Zo versterken de teams in Soest, Schagen en Amsterdam elkaar. De kennis en kunde wordt met elkaar gedeeld. De lijnen zijn kort. Dat is niet alleen fijn voor ons team, maar zeker ook voor onze patiënten”, voegt Lex Drop toe.
Lijf & Visie groeit door! Bewegen jullie mee? Ontdek op www.lijfenvisie.nl wat ze voor jou kunnen betekenen.

Artikel geplaatst op donderdag 17 januari 2019 - 14:41