Rodi

Open Dag Regius College Schagen

Regius College Schagen, daar moet je zijn! (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Honderden kinderen in de regio, die nu in groep acht van de basisschool zitten, gaan in augustus naar het voortgezet onderwijs. Een spannende tijd, want: welke school kies je? Het Regius College Schagen organiseert vrijdag 1 februari van 15.30 tot 20.30 uur haar jaarlijkse Open Dag.


Tijdens de Open Dag zijn leerlingen uit groep 8 en hun ouders van harte welkom om de schoolgebouwen van binnen te bekijken. Regius College Emmalaan (vmbo BL/KL en praktijkonderwijs), Regius College Oranjelaan (vmbo TL en TL/havo) en Regius College Wilhelminalaan (havo/vwo) zijn vrijdag 1 februari geopend. En hoewel je als brugklasser niet op deze locatie zult beginnen, staan ook de deuren van Regius College Hofstraat Beroepsonderwijs wijd voor je open. Daar kun je de moderne praktijkruimtes van de beroepsgerichte afdelingen van de bovenbouw vmbo bekijken.
Tijdens de Open Dag kun je alvast sfeer proeven op het Regius College. Op de route door de verschillende locaties kom je docenten en leerlingen tegen, die graag uitleg geven en vragen beantwoorden. Er zijn allerlei demonstraties en in veel lokalen kun je ook zelf iets doen, zoals proefjes bij scheikunde en biologie. Dus kom vrijdag 1 februari langs en maak kennis met het Regius College!
Voor ouders worden er maandag 28 januari en woensdag 30 januari informatieavonden georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.regiuscollege.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 25 januari 2019 - 10:42