Rodi

Uitverkoop bij EP:Beerepoot

(Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - De Uitverkoop van EP:Beerepoot loopt helaas alweer bijna op zijn eind! Profiteer alleen deze week nog van extreem hoge kortingen. In alle winkels gelden kortingen oplopend tot maar liefst 50 procent. Wees er wel snel bij, want het op is op principe wordt gehanteerd!


EP:Beerepoot maakt ruimte voor de allernieuwste producten en daar profiteert de klant van. Op onder andere wasmachines, drogers, (OLED)televisies, geluidssystemen, stofzuigers, koffiemachines en keukenapparatuur gelden spectaculaire kortingen! Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die men van EP:Beerepoot gewend is. Kom dus gezellig shoppen bij een van de winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Bovenkarspel of Wervershoof.

Kookworkshops

Kennis maken met de mooiste keukenmachines en -apparatuur van EP:Beerepoot én lekker koken? Neem dan deel aan de gratis toegankelijke workshops. In de maand februari maken ze de lekkerste tapas, gaan aan de slag met (stoom)ovens en leren klanten de fijne kneepjes van het koken op een inductiekookplaat. De workshops worden gegeven op de 1e etage van winkel Hoorn, waar men naast een enorm kookeiland met de meest innovatieve apparatuur, ook pannen, messen en kookaccessoires van topmerken vindt. Schrijf dus nel in op www.epbeerepoot.nl. Alvast in de stemming komen? De chefkok maakt zondag 27 januari de lekkerste gerechtjes dus kom proeven en stel alle kookgerelateerde vragen!
Een greep uit de Uitverkoop-aanbiedingen vindt men in deze uiting én op www.epbeerepoot.nl, maar klanten zinn natuurlijk ook van harte welkom in een van de winkels. Winkel Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De koffie en ervaren adviseurs staan weer klaar.

Artikel geplaatst op vrijdag 25 januari 2019 - 16:40