Rodi

Knüwer Jeans houdt wintersale

Knüwer Jeans houdt wintersale. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Knüwer Jeans, de jeans winkel van Schagen en omstreken in de Molenstraat, ruimt op met een wintersale en dat doen ze door een korting te geven van 50 procent op shirts, truien, sweaters en jassen voor dames en heren. Hiermee wordt er plaats gemaakt voor de nieuwe voorjaar en zomercollectie van 2019.


De eerste artikelen uit de nieuwe collectie van merken als Cars, Levi’s, Wrangler, Solid , Lee en No Excess komen al binnen. Naast prachtige shirts zijn er nieuwe modellen en washingen jeans van Cars, Lee, Wrangler en Levi’s.
Zo is er het model Loyd. Een mooie uitgewerkte jeans met wat grotere achterzak. De blast is een zeer comfortabel slim fit jeans. Deze jeans ligt in vier kleuren in de winkel. De prijs van een Cars jeans is ongewijzigd en rond de € 59,99. Daarnaast zijn er de aanbiedingen van twee Cars stretch jeans voor 90,- euro ( model booster of shield ).
In de collectie van Levi's zijn er veel nieuwe logo T-shirts en sweaters voor dames en heren. Diverse shirts en sweaters zijn al binnen in mooie kleuren. Zo zullen er deze zomer wat meer pastelkleuren te zien zijn. Bekende modellen van Levi’s zoals de 501, 502, 511 en 512 zijn bij Knüwer Jeans in meerdere washingen te krijgen.
Voor de dames zijn er diverse modellen jeans van Levi's, MOD, Lee en binnenkort van Wrangler. De collectie Levi’s jeans bij Knüwer Jeans is groot. Zo zijn er diverse hoge modellen van Levi’s waaronder de bekende Mile High jeans.
Kortom er zijn veel redenen om eens een bezoekje te brengen aan 'het Levi's winkeltje' van Schagen waar men zich zal verbazen over de enorme collectie spijkerbroeken. Want of men nu smal, breed, lang of kort is en op zoek is naar een trendy skinny jeans of een gewone basic jeans; bij Knüwer Jeans kan men altijd wel een passende jeans vinden. En mocht de jeans te lang zijn, dan zal deze gratis verkort worden.
Knüwer Jeans is te vinden aan Molenstraat 5 in Schagen.

Artikel geplaatst op vrijdag 25 januari 2019 - 12:37