Rodi

Welkoop ‘t Rijpje is nummer 2 Welkoop-winkel van Nederland

Het team van Welkoop 't Rijpje. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTEN - Welkoop ‘t Rijpje mag zich een jaar lang de nummer 2 Welkoop van Nederland noemen. Elk jaar strijden de Welkoop-winkels onderling om de nummer 1 Welkoop van Nederland te worden. Winkelervaringen van klanten zijn hierbij een belangrijke factor. Tijdens de competitie strijden de winkels van de keten met elkaar op met name klantgerichtheid.


Ieder jaar organiseert de winkelketen de competitie. De strijd gaat vooral over hoe klantgericht de winkels zijn. “Onze winkels zijn continu bezig zich te verbeteren”, zegt Bert Bargboer, algemeen directeur Welkoop Retail. “Deze competitie laat zien hoe goed ze dat doen en daagt uit om nog net een stapje extra te zetten.” Tijdens de voorrondes van de competitie werden alle winkels onder andere op klantvriendelijkheid, winkeluitstraling en winkelbeleving beoordeeld. Ook de klanten hebben een grote rol gespeeld in de uitslag. Voor Welkoop ‘t Rijpje eindigde die voorrondes met een plek in de Top-14 en dus in de finale. Zaterdag 26 januari werd Welkoop ‘t Rijpje uitgeroepen tot de nummer 2 van de Winkelcompetitie 2018.
“De Winkelcompetitie winnen is een mooie beloning voor wat we doen. Het laat zien dat klanten blij met ons zijn en daar doen we het voor. We zijn dan ook ongelofelijk trots op dit mooie resultaat”, zegt een stralende Bart Pronk, ondernemer van Welkoop ’t Rijpje.

Artikel geplaatst op donderdag 31 januari 2019 - 14:05