Rodi

Kinesiologie en onverklaarde klachten

Anita van der Gullik. (Foto: aangeleverd)

DIRKSHORN - Herken jij een van deze klachten; Hoofdpijn, pijn aan armen of benen, vermoeidheid of darmklachten? En heb je al van alles geprobeerd en niets leek te helpen? Artsen bezocht en kunnen ze niets vinden terwijl je toch echt klachten ervaart?


Bij Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) worden lichamelijke pijnen versterkt door bijvoorbeeld langdurige stress of een emotie uit het verleden.
Anita van der Gullik ontvangt in haar praktijk regelmatig mensen die klachten hebben die artsen niet kunnen verklaren. Ze communiceert met het lichaam via de spiertest vanuit de Kinesiologie. Zo wordt gemeten wat voor soort stress aanwezig is die het lichaam verstoort. De soorten stress kunnen heel divers zijn, zoals een verstoorde spierenbalans, verkeerde voeding of emoties.
Na het vaststellen van het soort stress, wordt met stressreductie technieken het lichaam weer in balans gebracht. Lichaam en geest kunnen dan weer beter samenwerken en klachten verminderen of verdwijnen. Vaak is na een aantal behandelingen al een goed resultaat merkbaar.
Nieuwsgierig naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft? Maak een afspraak en ontdek het zelf. Bel Anita op 06-2730 3224 of mail naar info@praktijkanitavandergulik.nl
Praktijk Anita van der Gulik, Massage en Kinesiologie is te vinden aan Schoolstraat 14 in Dirkshorn. Zie voor meer informatie: www.praktijkanitavandergulik.nl

Artikel geplaatst op donderdag 07 februari 2019 - 12:00