Rodi

Acupunctuur Jan Oud, de blessure specialist

Bij een behandeling worden hele dunne naaldjes vrijwel pijnloos op specifieke energiepunten geplaatst waarbij meer dan vijftig klachten kunnen worden behandeld. (Foto: aangeleverd)

KOLHORN - Na als fysiotherapeut en manueel therapeut in de sportrevalidatie te hebben gewerkt is Jan Oud al achttien jaar werkzaam als acupuncturist. De praktijk is gevestigd op een prachtige plek in Kolhorn en heeft tevens een vestiging in Langedijk. Naast de gewone acupunctuur heeft Jan Oud ook de studie sportacupunctuur gevolgd en zich gespecialiseerd in het behandelen van blessures en aandoeningen van spieren, pezen en gewrichten.


Oud: "Bij een behandeling worden hele dunne naaldjes vrijwel pijnloos op specifieke energiepunten geplaatst waarbij meer dan vijftig klachten kunnen worden behandeld zoals onder meer migraine, vermoeidheid, slaapstoornissen, tenniselleboog, schouderklachten, rugklachten, rookverslaving, overgewicht, eczeem, stress, hooikoorts en overgangsklachten. Allerlei oorzaken, zowel lichamelijk als emotioneel, kunnen de energiestroom in het lichaam verstoren waardoor klachten ontstaan. Door behandeling van de acupunctuurpunten kan de energiestroom zich herstellen en klachten verdwijnen of verminderen. De acupunctuurpunten kunnen ook met een laser worden behandeld, een veilig en volledig pijnloos alternatief. Vooral voor kinderen of mensen met angst voor naaldjes is het een uitkomst. Het laserlicht versnelt ook het herstel van beschadigd weefsel, verbetert de doorbloeding, vermindert zwelling en is ontstekingsremmend. Bij blessures kan het prima worden gecombineerd met gewone acupunctuur. De praktijk beschikt ook over een computergestuurd meetsysteem dat opspoort waardoor klachten zijn ontstaan en hoe deze zijn te verhelpen. Tevens kan hiermee worden vastgesteld wat te doen om klachten te voorkomen, een soort APK om uw lichaam gezond te houden."
Alles over acupunctuur en wat ermee behandeld kan worden is te lezen op www.acupunctuuroud.nl. De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed wanneer men aanvullend verzekerd is. Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar: tel. 0224-531853 of stuur een e-mail naar: acupunctuuroud@planet.nl.

Artikel geplaatst op zondag 08 januari 2017 - 07:01Reacties (0)


Reageer